Om_ReveaL_Varfor_Reveal__utvfok_iStock-612014766.jpg

Varför Reveal?

Våra kunder brukar särskilt ta fasta på vårt kundbemötande, vårt utvecklingsfokus och vår unika kompetens. Vi för alltid en nära och öppen dialog med våra kunder. På så sätt uppstår nya idéer som vi genom vår unika kompetens snabbt kan förverkliga i skräddarsydda lösningar.

Business Team Brainstorming Data Target Financial Cocnept

Vilka vi är

Med erfarenhet av Life Science, dataanalys och IT har våra medarbetare en kraftfull kombination av kompetenser. Flera av oss har doktorerat och forskat inom fältet. Vår kunnighet och vårt driv gör oss väl rustade att hjälpa organisationer att fatta datadrivna beslut.

Close Up Of Businesspeople Shaking Hands At Desk

Kunder

Reveal samarbetar med läkemedelsbolag, landsting, universitet och andra aktörer inom Life Science. Våra projekt har blivit sponsrade av bland annat Vinnova och Länsstyrelsen i Stockholm. Bland våra kunder återfinns flera större och mindre läkemedelsbolag från olika marknadssegment.

Asphalt road in the forest at sunset. Forward direction. Stock photo

Vision

Reveals medarbetare delar en fascination för Life Science, dataanalys och IT. Med specialistkompetens och driv presenterar vi data på ett användarvänligt sätt och gör det enklare för företag och organisationer att fatta välinformerade beslut.

Om_Reveal_Historia_iStock-474252153.jpg

Historia

Reveal startade sin verksamhet hösten 2012. I samarbete med läkemedelsbolag och med stöd från Vinnova och Länsstyrelsen utvecklade vi en plattform för läkemedelsstatistik som lanserades vid nyår 2014. Sedan dess har antalet kunder, tjänster och produkter växt i rask takt.

Support-1.png

Kontakt

Reveal tar fram försäljningsstatistik för läkemedel och hjälper företag att fatta datadrivna beslut.